Choď na obsah Choď na menu
 


Ňurciková: V týchto šatách nás bude reprezentovať na Miss World!

13. 10. 2011

Miss Slovensko 2011 Michaela Ňurciková (20) už o pár dní vyráža na svetové finále súťaže krásy Miss World, ktoré sa koná v Londýne.

 

Na boj o korunku kráľovnej má prichystané hneď tri kufre. Michaela si z príprav na súťaž ťažkú hlavu nerobí. Stres ani cestovná horúčka sa na nej zatiaľ nepodpísali, aj keď odchádza už o týždeň.

Okrem zlepšovania angličtiny si blondínka pilne zdokonaľuje svoje sexi krivky do luxusných šiat, v ktorých sa počas finále predvedie.

 

Okrem bicyklovania misska aj posilňuje.

Preto pravidelne maká vo fitnescentre na bicykli, posiluje s činkami v ruke a chodí plávať. Uplynulú stredu absolvovala aj skúšku šiat, ktoré si so sebou na súťaž vezme. Reprezentovať nás bude v šatách od Roberta Bartolena, či Lukáša Kimličku. Na finále sa predstaví v marhuľovej róbe od návrhárky Jany Pištejovej, ktoré ju očarili, hneď ako ich prvýkrát uvidela.

Michaela nás bude na finále Miss World reprezentovať v tejto róbe

Michaela ako zvodná múza.

"Na šaty mám prichystané hneď asi tri kufre," prezradila Michaela. "Do Londýna sa veľmi teším, ešte nikdy som tam nebola, chcela by som vidieť Big Ben," prezradila pre Nový Čas. Dokedy sa v Anglicku kráska zdrží, bude záležať na jej umiestnení. Finále sa koná 6. novembra, ale víťazka v Londýne pobudne ešte ďalší týždeň. "Príde ma podporiť aj rodina," dodala Michaela. Smutno jej teda rozhodne nebude...

Michaela a Dušana - obe odlietajú na súťaž už budúcu stredu.

Michaela a Dušana - obe odlietajú na súťaž už budúcu stredu.

Okrem Michaely sa na súťaž pripravuje aj prvá vicemiss Dušana Lukáčová (18). Tá pre zmenu pocestuje na finále Miss International do čínskeho Chengdu, ktorá sa koná v ten istý deň ako Miss World a kde Dušane podobne ako Michaele nesmie v garderóbe chýbať ani kroj. A to nielen taký hocijaký, ale hneď svadobný. "Pochádza z východného Slovenska," objasnila Dušana jeho pôvod. Musíme uznať, že jej skutočne sekne.

Obidve sa predvedú aj v národnom kroji

Dušana sa na skúške ukázala v svadobnom kroji

Zdroj: čas.sk

Môj názor:
Miška v tých šatách vyzerá ako víla. Je v nich krásna, farba sa ku nej hodí. A tie topánky...bomba :)
Dušanka, keby som mohla, hneď by som ti tie šaty vyzliekla a zobrala by som si ich! Sú nááááádherné.
Veľmi šikovná návrhárka, baby budú určite patriť k tým najkrajším.
                           A MY IM DRŽÍME PALCE!