Choď na obsah Choď na menu
 


Pokus o prekvapenie: Švajda zaskočil synom Puškárovú

13. 10. 2011

Moderátorka Zlatica Puškárová (34) prijala pozvanie do relácie Adela show. To však netušila, aké prekvapenie pre ňu moderátorka nachystala.

Zlatica pre Patrikovo prekvapenie pochopenie nemala. Lea totiž nechcela ukazovať na kameru.

 

Kameň úrazu nastal, keď sa zrazu v štúdiu objavil Puškárovej partner, moderátor Patrik Švajda (39) s ich spoločným synom. A to zrejme prehnal. Zlatka ostala ako obarená. Lea (1) zobrala Švajdovi z rúk a zo scény ušla.

Švajda sa zjavil na scéne so slovami. „On chce cici, mami...“

Švajda sa zjavil na scéne so slovami. „On chce cici, mami...“

Dve ostrieľané moderátorky viedli pokojnú debatu iba do momentu, kým sa neobjavil pred kamerami Švajda. V náručí mal ich spoločného syna a k svojej partnerke prichádzal s úsmevom: „On chce cici, mama.“ Zlatica sa nezmohla ani na slovo. Zobrala syna a utiekla do zákulisia. „Z toho, že sa syn objavil na obrazovke, nie som veľmi nadšená, ale nemali sme ho kam dať, nemáme ani opatrovateľku, tak bol s nami,“ povedala Novému Času Puškárová

Zlatica zostala Patrikovým vstupom zaskočená.

Zlatica zostala Patrikovým vstupom zaskočená.

Všetko spískala Adela, ktorá chcela, aby si Patrik zatancoval konečne aj so Zlatkou. Nakoniec však so Švajdom krepčila práve Banášová. Kým diváci sa bavili na ich tanci, Puškárová sa ukryla do zákulisia, kam odišla dojčiť syna. „Prosto som zbadala svojho syna, ktorý sa pýtal ku mne na ruky, a neprišlo mi vhodné, aby som tam sedela pred obrazovkami. Isté veci patria pre mňa do súkromia, a tak som to vyriešila tým, že som odišla, a myslím, že Paťo s Adelou to skvele zvládli,“ dodala Puškárová. Z milého prekvapenia sa tak stala nevydarená scéna.