Choď na obsah Choď na menu
 


Miroslava Drínová

Tentokrát sa mi podarilo spraviť rozhovor so skvelou muzikálovou herečkou - Mirkou Drínovou. Prečítajte si, čo o sebe prezradila.
 

http://www.nova-scena.sk/img_artists/img2757.jpg

1. Opíšte sa pár slovami...
MD:
 Som veľmi citlivá. Milujem módu. Krásne vône. A svoje kamarátky :) Moja práca je pre mňa potešením a robím ju s plným nasadením :)

 

2. Od koľkých rokov sa venujete muzikálovému herectvu? Máte nejaké "zadné dvierka", že keby ste sa už nevenovala herectvu, tak čo by to bolo?
MD:
 Od malička som spievala a recitovala. Potom som začala študovať na Štátnom Konzervatóriu v Bratislave. Prvá divadelná rola prišla v 17-tich v hre Nemocnica na pokraji na Novej Scéne. Do toho divadla som sa od prvej chvíle zamilovala a som mu verná dodnes :)  Viem, že sa chcem herectvu venovať navždy, ale milujem všetko, čo je spojené so skrášľovaním...takže mať raz taký svoj salón krásy, to by nebolo od veci :D

 

 

Bratislavské cicušky - Mirka

 

 

 

3. Zatiaľ Vás ľudia majú možnosť poznať len z muzikálov, resp. Váš hlas z dabingu. Nerozmýšľali ste aj nad tým, že by ste si rada zahrala v nejakom filme/seriáli?
MD:
 Účinkovala som už v zábavných reláciách ako Uragán či Hurikán. Hrala som v Ordinícii v ružovej záhrade aj v Paneláku...ale bolo to vždy len na pár častí. Na takú prelomovú postavu ešte len čakám...ale ako sa hovorí..."Kto si počká-ten sa dočká" :)

4. Ktorý muzikál, v ktorom ste zatiaľ účinkovali, Vám je najbližší?
MD:
 
Prelomový je pre mňa Hriešny tanec - môj prvý muzikál :)  Ďalším je Neberte nám princeznú...prvý veľký záskok! (matka Stella), Muzikál Čarodejník z krajiny Oz mi zase veľmi prirástol k srdcu pre svoju rozmanitosť,farebnosť,piesne. A moja zatiaľ najväčšia a vysnívaná rola je Júlia :)

5. Mate nejaký svoj idol, z ktorým by ste si rada zahrala?
MD:
 
Ja už som si so svojimi idolmi či vzormi vlastne zahrala :) Moji profesori Karol Čálik, Dušan Kaprálik. Taktiež Juraj Ďurdiak, Ján Mistrík, Igor Čillík, Janko Galovič. V detstve milovaná Zuzka Tlučková. Taktiež Helena Vondráčková, Dušan Jamrich, Soňa Valentová, Adela Gáborová, Evka Pavlíková, Marta Sládečková, Marek Ťapák, Karel Roden, Marián Zednikovič, Robert Roth, Janko Koleník ...je ich veľa... A som šťastná,že som mala tú česť stáť vedľa nich na javisku :)

 

http://img.mediacentrum.sk/gallery/620_a/612655.jpg
(Mirka Drínová, Lenka "LeRa" Salmanová, Nela Pocisková)

6. Keď máte deň voľna, čomu sa rada venujete?
MD
:
 Keď mám deň voľna, väčšinou idem domov do Modry za rodičmi,sestrou,babkou... Ale veľmi rada mám deň, kedy len tak vstanem bez budíka, dám si kávičku, potom si uvarím obed. Skrátka relax. Takých dní je málo, preto si ich vážim :) 

7. Keďže sa pomaly blížia Vianoce, čo pre Vás tento sviatok znamená?
MD:
 Na Vianoce sa veľmi teším. V ten deň mám aj narodeniny, takže to mám dva v jednom :) Štedrý večer má pre mňa svoje čaro. Veľa spomínam, vychutnávam si vôňu z kuchyne, balím darčeky a pozerám rozprávky :) a teším sa, ako si pod stromčekom každý z nás nájde prekvapenie :)


Mirke ďakujem za rozhovor a prajem jej veeeeeeeeeľa úspechov! :) 
PS: Určite si choďte pozrieť muzikál Rómeo&Júlia, v ktorom hrá aj Mirka. Je to krásny zážitok.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.