Choď na obsah Choď na menu
 


Patrik Vyskočil

19. 7. 2013

Možno ho poznáte z muzikálu Osmy svetadiel alebo ako zamilovaného Rómea z muzikálu Rómeo a Júlia. No čoskoro sa tento mladý, talentovaný chalan bude objavovať aj na televíznych obrazovkách v pripravovanom seriáli Klan. Trošku vás s ním zoznámim :) 


1) Ako dlho sa už venuješ herectvu? Bol to tvoj sen od detstva alebo si sa chcel venovať niečomu inému?
P:
Herectvu sa venujem od základnej školy, popri nej som v Leviciach navštevoval dramatický krúžok pod vedením režisérky Ivety Ditte Jurčovej. Neviem či to bol môj sen, to bolo skôr byť Sandokanom, ale v škole či táboroch som väčšinou vymýšľal program na pobavenie kamarátov a niekde tam sa vo mne prebudil šou - man :)

http://www.nova-scena.sk/img_artists/img2728.jpg

2) Ľudia ťa zatiaľ poznajú len z muzikálov a teraz budeš účinkovať v seriáli. Čo ti je teda bližšie? Vystupovanie priamo pred ľuďmi alebo pred kamerami?
P:
Určite hrať pred ľuďmi je to niečo magické a nenahraditeľné, jednoducho živý organizmus. :) Každým predstavením nachádzam v postave niečo nové a tým ju dotváram. Pri seriály na to bohužiaľ nieje čas, je dôležitá predpríprava a hlavne mať naučený text, aby sa človek mohol na placi zaoberať svojou a hlavne režisérovou predstavou.

3) Ako si si sadol s K. Svarinskou a s ostatnými hercami, s ktorými natáčaš?
P:
S Kikou sme si veľmi sadli, ako po osobnej tak aj po profesionálnej stránke. Mám naozaj veľké štastie, že sme výborná partička ľudí a na tej robote je to aj cítiť, zatiaľ sa veľmi bavíme.

http://img.cas.sk/img/4/fullwidth/1796721_kristina-svarinska-klan-serial-chorvatsko-patrik-vyskocil.jpg

 

4) Keďže aj spievať, nerozmýšľal si nikdy nad nejakou súťažou typu Superstar?
P:
Vždy som mal averziu voči takýmto súťažiam... čo však neznamená že som nad nimi nerozmýšľal. :) Je to pre speváka dobrá propagácia, ale vždy som sa bál tej nálepky čo po takejto súťaži človeku ostane, radšej si budem budovať kariéru bez podobnej záležitosti... ale ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy.

5) Aké máš záľuby okrem herectva, spevu..?
P:
Milujem knihy .... čítať, zbierať, kupovať niekedy si len privoňať k vôni papiera ... to áno. Milujem samozrejme hudbu ako takú.Za posledných pár rokov som vo svojej MPtrojke vystriedal asi všetky hudobné žánre okrem techna a podobných štýlov. A ešte veeeľa vecí, situácií, ľudí, pocitov o ktorých by som sa tu vypisoval týždeň :)

6) Máš svoj idol?? Alebo človeka, s ktorým si túžiš niekedy v živote zahrať?
P:
Nemám pevný idol, vždy ma v práci či v súkromí ovplivní niekto iný, samozrejme v dobrom. Taký idol týkajúci sa muzikálu je už niekoľko rokov výborný Janko Slezák, ktorý v rámci Českoslovenka nemá konkureniciu. Veľký profesionál ale hlavne vynikajúci človek a kamarát.

7) Kde sa vidíš o 10 rokov??
P:
O 10 rokov??????? To je ďaaaaleko. Deti?? Pes?? Dom?? :D
Naozaj netuším, len dúfam že budem stále obklopený ľudmi čo mi dodajú pozitívnu energiu a ocenia že robím to čo ma naozaj baví :)

http://img.topky.sk/900px/1204136.jpg/durovcik-premiera-pociskova-romeo-a-julia-foto--Jan-Zemiar.jpg

8) Na záver sa opíš pár slovami...
P:
 Základná črta? Zabúdam si čokoľvek a kdekoľvek ... podľa toho ma poznajú najbližší a známi. :D Práve som si bol vybaviť už druhýkrát stratenú občianku, určite ju nájdem ako záložku v nejakej knihe :)

                                      (S Nelou Pociskovou v muzikále Rómeo&Júlia)

http://www.nova-scena.sk/img_news/1.premierat%C4%99ctibor-bachraty-071.jpg






Patrik
, ďakujem krásne za rozhovor a prajem veeeeeľa úspechov nielen v kariére, ale aj v súkromí :) 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

adresa

dagmar ,28. 2. 2014 17:05

kde býva patrik vyskočil ?a čislo domu

drzim palce

jojo,19. 7. 2013 22:34

pekny rozhovor - az som prekvapeny nad odpovedami u tak mladeho cloveka. drzim palce

adresa

dagmar,28. 2. 2014 16:53

kde bývate ? a čísko domu.

Ocenenie.

Sidónia Benčatová,22. 2. 2014 23:33


Už viackrát som bola na predstavení v divadle Nová scéna v Bratislave, keď práve hral tento mladý herec Patrik Vyskočil. Je to skutočne výborný herec,okrem toho, že je fešák. Naviac oceňujem na ňom úprimnosť, aj keď povie na seba negatívnu vlastnosť. On ju povie úprimne a to je to krásne, čo si na ľuďoch cením, čiže aj na tomto mladom hercovi.