Choď na obsah Choď na menu
 


Výnimočná dáma s čelenkou

6. 11. 2014

Potrebujem sa s týmito momentálnymi pocitmi podeliť s vami. Nikdy by som nepovedala, že ma niekto takto ohúri. A už k tomu vôbec nie nejaká staršia pani...

Neviem jej meno, priezvisko, vek...nič. Celé sa to odohralo veľmi rýchlo, ale niečo to vo mne zanechalo.
Včera som išla v električke , keď som videla nastupovať staršiu pani o paličke, pustila som ju, aby si sadla. Krásne poďakovala, ale to sa dalo čakať. Až po chvíľke som sa na ňu pozrela. Bola nádherná...Mala krásne, hoci šedivé, vlnkavé vlásky, ako anjelik. Zdobila ich modrá čelenka s bielymi bodkami. Vlastne celá bola zladená do modra. Vyzeralo to roztomilo. Podľa mňa bola pred pár rokmi atraktívna blondínka. Neviem prečo, ale myslím si, že je to tak. Neviem, či som správne videla, ale mala asi hnedé oči. Tie jej veľmi nežiarili od radosti, čo mi bolo ľúto. Ale verím, že má pekný život, lebo vyzerala ako úžasný človiečik. Celkovo mala peknú tvár, hoci posiatu množstvom vrások. Bola niečím výnimočná, pretože ma fakt veľmi upútala.

Každý mladý človek by si mal vážiť starších ľudí, pretože majú čo to za sebou a vydržali dlho bojovať so životom, tak ako bojujeme s ním aj my mladí.

                                                     

                                                                         (ilustr. foto)

http://fotky.sme.sk/foto/277213/babka-irenka-ii?type=v&x=650&y=457